Produkter

Vi fokuserar på hudvård som ger resultat med produkter som fungerar och har en effekt som varar. Efter flera år i branschen har vi provat på många olika märken och produkter. Därför har vi valt ut de märken och produkter vi litar på.

Exuviance står i en klass för sig och det är deras produkter som vi använder i alla ansikts-behandlingar och en del av kroppsbehandlingarna.

Som kund hos Sund Hudvård i Helsingborg är det alltid du som står i centrum och vi anpassar varje behandling specifikt efter dig och din hud.


Till Exuviance webbplats >>

Exuviance

Exuviance är ett medicinskt dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården. Det är detta företag som uppfann AlphaHydroxyacid teknologin (AHA). Exuviance har mer än 100 världspatent på sina produkter och många kosmetiska företag leasar dessa patent, företag som bl.a. L’Oreal, Avon, Estee Lauder och Elisabeth Arden, MD Formulations, MURAD.

Eftersom Exuviance är ett medicinskt företag finns det inget “hokus pokus” i deras produkter. Allt är vetenskapligt utvecklat och dokumenterat, tryggt och effektivt. Det är inte styrkan på AHA-syran som avgör resultatet, tvärtom kan en för stark syra ha negativ effekt. Det är kombinationen av Exuviances skonsamma syror som ger resultat. Även personer med ömtålig hy kan använda produkten och få ett fantastiskt resultat. Huden blir inte torr av behandlingen vilket brukar ske med de flesta andra AHA-produkter på marknaden.

Dessutom innehåller Exuviances dagprodukter alltid minst solskyddsfaktor 20-35, för att skydda huden mot de farliga UV-strålarna vi konstant utsätts för.

Body sugaring

Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller, vilket gör att huden lämnas mjuk, skön och peelad.

Med denna nya teknik gör man tvärt emot vanlig vaxning - man drar av vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Sockret fastnar inte på levande hud, vilket gör att sugaring är mycket bra att använda vid Brasilianska vaxningar.

Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd ca 2 mm. Sockret är en 100 % naturprodukt, och innehåller inga allergiframkallande ämnen.